28:e december (egentligen 29:onde eftersom klockan är 00:05, men men =P)

Japp, nu är det kväller, eller natt, eller vad man nu vill kalla det.
Jag sitter och provar ut lite olika trum-beats till guitarpro, och jaghar ganska nyss blivit klar med min första egenkomponerade låt =D "titled" heter den. Sjukt nöjd blev jag, inte mindre än så ^^.
Om det är nån som vill lyssna så finns den upplagd på "z_ax_en"s galleri på lunarstorm, under övrigt.
I vanliga fall gillar jag inte lunarstorm, men just på grund av lagringsutrymme så är det bra =)


Här är en bild från när vi var ute och åkte skridskor på runn, den 22:a tror jag att det var, eller den 23:e.
image7
det var verkligen obeskrivligt fint! Inte ens den här bilden gör dagen rättvisa, och då kan ni tänka er ; p Ljudet blev av dålig kvalité;
filen kunde inte konverteras till mp3


Ha det bäst! =D

Juldagen, 25:e december

"Längesen jag skrev" brukar vara en inledningsfras som kan användas relativt ofta. Den här gången stämmer det eftersom det var en dryg vecka sen jag skrev (o_O länge?). I vanliga fall brukar det bara vara nån dag mellan inläggen. Jag har inte haft för mig så mycket de senaste dagarna, så jag tar idag nu.

Idag var vi hos några bekanta i djurås, bland annat Gustav Hellqvist var där =D så vi spelade lite gitarr, status ^^.
Gustav Hellqvist som i sångaren i POOL vill säga =)

17:e December, snart lov! =D

Nu var det en stund sen jag skrev, eller, några dagar sen i alla fall, så ovanligt länge sen =P.
Igår var det premiärtur för långfärdsskridskorna den här säsongen =) så när mina hörlurar har kommit så har jag nåt att sysselsätta mig med under lovet, förutom allting som jag måste göra inför hemkomsten från Kenya nästa år. Det kanske låter som att jag ska vara borta flera månader, men nej, det blir bara fram till vecka 3. Ärligt talat så är jag inte extremt sugen på att åka dit, men när man väl kommit iväg så blir det nog kul =).

Men snart är det lov! Och då ska man i alla fall kunna ta det lite mer lungt än när

Bzzz... session terminated

17:e december, snart lov!

Gah! Nu får jag börja om på det här inlägget =P jag hade skrivit klart och tryckte på "spara och publicera", men nejdå, datorn ska trilskas och säga att det är fel på sidan =P.

Wellwell, det får mig inte att tappa humöret, nu vet jag i alla fall vad jag ska skriva om på ett ungefär ^^.
Nu är det snart lov, och det betyder att jag ska spela gitarr, klardrömma och kombinera skridskoåkande med musiklyssnande i mina förhoppninsvis imorgon färdigresta hörlurar =), helst skulle jag velat få dem ersatta, det är andra gången det går på garantin nu ^^, så de är verkligen klena trots priset. Denna gång blir det vita i alla fall, blir lite kontrast till min spelare, kanske för grov kontrast, men jag får ha den i en ficka eller nåt =P.

I övermorgon är det julvaka, och jag ska bara stanna till 12, eller, 00 snarare om man ska vara digitalt korrekt =P, sak samma. I alla fall så ska jag inte stanna längre eftersom stämningen brukar vara rätt död efter ungefär 3-4. Sen ska man städa om man är kvar också, och gitarren kan jag inte ta med till vakan =P, det vågar jag inte ^^.
Jag kommer säkert få abstinensbesvär efter en gitarr när vi är i kenya, när jag kommer hen så kommer jag kasta mig över min kära antique-burst färgade Squier-strata med särskilt insatta EMG-mickar =D (onödig information är alltid kul att komma ihåg, så gör det ni ; p).
På torsdag när vi är lediga ska det åkas skridskor på Esttjärn =), förhoppningsvis med musik, det är riktigt avkopplande faktiskt, och bra motion =).

Slutpratat för idag!

Ha det bra! =D

Moi, Je suis weird =P

Det är konstigt med människor, ena dagen är de irriterade och nedstämda, och inget är roligt, och nästa dag känns det jättebra =P (jag måste vara ännu konstigare eftersom jag pratar om mig själv i tredje person plural =S).
Idag har det varit en bra dag, ända från början tills nu, jag vaknade utvilad och glad, snoozade i en halvtimme och fick veta att jag kunde åka med simon senare än när bussen går.
Första lektionen gjorde jag franska-redovisningen och blev klar med den (även om jag behövde sitta kvar i tio minuter för att bli klar), så nu är det bara fasta grejer kvar imorrn, inga "gör-det-här-när-ni-vill-uppgifter". Det känns riktigt skönt =). 
Imorgon ska jag spela upp för sold, det får bli nothing else matters med några mindre bitar av några andra låtar, kanske någon skala också, jag ska fråga om han vill höra på det eller om det räcker med nothing else matters =P. Det är fullt schema imorrn, så jag kanske får gå och spela på So:n eller svenskan eller nåt, när vi ändå inte gör nåt viktigt där.
Sen är det matteprov, vilket knappt går att träna till. eftersom jag har fattat allt i kapitlet så blir det nog inga problem.
Och taube-prov, kanske det värsta på dan, men det får gå som det går helt enkelt, och det finns det inget att göra åt. Musikteori är inte lika viktig som musik i praktiken =).

Ja, inte mycket mer att säga, ha det bra allihop! =)


Elevbesök på falufri, måndag 10:e december

Just nu sitter jag med pappas dator på mediafabriken där han jobbar, och har nyss kommit hit från falun.
Som vissa personer har räknat ut från rubriken så var jag på besök där med min Nellie, min kusin.
Egentligen så var meningen att jag skulle komma dit den 17:e, men jag trodde att jag skulle dit idag, vilket var bättre med tanke på att vi inte hade så många viktiga lektioner idag... eller... i och för sig så är den sjuttonde också en måndag, med likadana lektioner, men det var lika bra =P.
Falu fri, verkligen en udda skola! På ett bra sätt =D Stämningen verkar ju underbar, det måste vara nåt ämne i väggarna som man andas in som gör alla jättetrevliga och lätta att prata med ^^. Dessutom så var det en hel del man känner som går där, Sanna, Lina, Mattias, Martin, en kille från ett läger på dalagården, och tro det eller ej, en tjej som var på kultlägret i djuråsskolan för två år sen! Först tvivlade jag på att det var hon, för hon ver verkligen inte lik sig, men sen nämnde hon att hon hade varit på det lägret, så då var det säkert hon. Om ett år så kommer man verkligen ha utökat sin bekantskapskrets!

Snart ska jag hem och plugga till teknikprovet som blev skjutet på (JAA!), och nu känner jag mig mycket lugnare.
Här inne var det varmt, så snart kommer de sedvanliga utslagen jag brukar få när jag blir varm, borde ha tagit allergitabletter imorse, för snart är jag en karta över filippinerna. I vilket fall som helst så går det över efter en halvtimme eller så, men det kan vara jobbigt ibland.
Nu kilar jag och fortsätter på det här inlägget när jag har kommit hem!

So long!Sådär, nu är jag tillbaks, och klockan är 19.20, jag borde plugga mer på tekniken, men bara liiite till ^^.
Man blev ganska uppiggad av stämningen på falu fri, alla är så pratglada, och sånt smittar av sig.

Haha XD om ni inte redan har hittat den här sidan, så gå in på den!! http://icanhascheezburger.com/
funny pictures


Nej, egentligen så hade jag inte mycket mer att säga idag, men helheten var att jag är mer övertygad om att gå på falu fri =)

Ha det bäst allihop!


torsdag 6:e december

Hej på er!

Egentligen så har jag inte så mycket att säga (eller skriva snarare) men man kan ju som jag brukar säga spinna på tomgång när man skriver saker.

Igår var det onsdag, och jag blev klar med min huvtröja på syslöjden =) efter lite arbete så blev den helt acceptabel, så jag kanske ska använda den när jag är klar med förstärkningssömmarna. Gitarrlektion var det också igår, och han (Jonas, gitarrläraren) sa att han blev imponerad =). Upplyftande med lite komplimanger i vintermörkret.
Och idag så hade Emil ett frivilligt föredrag på so:n om andra världskrigets stridsflygplan; det var faktiskt riktigt intressant, till och med över förväntan (inte menat som en pik fast det skulle kunna vara det=P).


image6


Nu har jag också skickat ett mejl till tillverkarna av hörlurarna, så de ska skicka ett nytt par till mig igen, och vita den här gången också =), vi får hoppas att de håller längre än fyra månader vilket jag betvivlar =P, nästa gång kräver jag pengarna tillbaks (eller bara fortsätter förnya garantin så blir jag aldrig i mitt liv utan hörlurar?).

Wellwell, det var ungefär det som jag har i åtanke just nu, och biologiprovet imorrn förstås, vilket inte kommer bli några problem eftersom jag har hårdtränats i just det området i biologin på karolinska ^^


snart tar skolan slut
livet levs utan avbrott
framtidsjobbet, vad?

Ha det bra allihop!

Tisdag den 4:e september

Nu börjar livet lugna ner sig lite efter stockholm och alla prov och läxor, det enda som är kvar nu är teknikprov, biologiprov, franskaredovisning och två/tre musikprov =). Och de ämnena känner jag mig rätt säker på, särskilt biologin.

Idag hade vi soprov på mellankrigstiden och andra världskriget, och det gick alldeles utmärkt =).

Nu är det inte långt kvar tills betygen ska sättas, och efter det kan man sluta bry sig *hrm, inte* =P Men det är ju de här betygen som avgör om man kommer in eller inte.

tjao, det är vad som händer i mitt skolliv just nu, förövrigt så har jag en sticka i foten, vill inte ha några julklappar och ska kräva pengarna tillbaks för mina nu glappande in-ear lurar.

Ha det bra allihop! =)

Lev för stunden!

RSS 2.0