Torsdag - vecka 5

Den här veckan har englandseleverna varit borta. Jag ångrar mig inte att jag inte följde med =P de var bara borta i knappt en vecka, och så har man ju ändå varit där ; p. I förrgår var jag ute och sprang, isigt var det, men om man bara är rätt klädd så går allt =) tre lager över hela kroppen plus pannlampa, halsmuff och broddar. Kändes ganska skönt att komma ut också.
Annars har jag den här veckan döpt om nästan alla låtar vi har på datorn så att de blir lätta att hitta i mp3:n. Verkligen nödvändigt, eftersom det är så hemskt jobbigt att bläddra runt på mp3:n... hrm, i-landsproblem...
Sen har jag också börjat på en extra uppsats till So:n, för att höja mig tillbaks i historia. Faktum är att jag lär mig hemskt mycket på det! Mer än flera veckor eller kanske till och med månader i skolan.
Ämnet är också intressant, vetenskapens och religionens historia ställda mot varandra =). Det känns som att det kan bli riktigt bra. Samtidigt så läser jag en bok till svenskan som jag hittar en hel hög med bra grejer som jag kan ta med i uppsatsen också. Sofies värld heter den, en extremt intressant och väldigt användbar bok!
"Gummibandet" har också använts flitigt, har haft konstant träningsvärk sen dagen efter det att jag köpte det =P.


image8


¿Eres un Soñador?
Ha det jättebra allihopa! =)


Tillbaks och acklimatiserad 27:e Jan

Nu har vi kommit tillbaks från Thailand, och har väl till viss grad börjat vänja oss vid vardagslivet här.
27:e Januari idag alltså, söndag.
Idag har jag varit i borlänge och köpt lite grejer, en tröja, ett par skor, och ett vad ska man säga? träningsgummiband =P, som funkar riktigt bra. Kan verkligen behövas inför kortvasan. Få se nu, om man ska ha 50 mil i benen, 25 dagar kvar, 2 mil per dag.... hm och om man åker i 10km/h så blir det två timmar o_O
då för jag alltså stå och veva i två timmar varje dag då =P får se hur det blir

Thailand

Nu har vi varit har i ungefar fyra fem dagar, varmt, mycket flyttande fram och tillbaks, men nu ska vi i alla fall stanna pa ett och samma stalle i nagra dagar.
I brist pa annat sitter jag har, men snart ska vi ata lunch. I overmorrnblir det dykning med tuber =), antagligen jatteroligt, jag bygger upp forvantningar ^^.

Ha det bra!

(Med reservation fr uteblivande av a, a och o =P)

Inget Kenya för mig

Det blir inget Kenya för mig på grund av oroligheterna efter valet där. Det känns verkligen inte bra att åka dit, så jag stannar hemma istället.
Det känns inte som nån stor förlust just för mig eftersom jag inte har någon dragning dit bort, och dessutom så kan jag ta det lugnare med skolarbetet, ett stort plus =).

Annars har det varit skridskoåkning idag, två rundor på en blåsig sjö, fast även då brukar det gå bra ^^.
Eftersom jag inte ska till kenya (och inte mamma heller) så har vi beställt böcker som förhoppningsvis kommer om ungefär en vecka, det blir en hel del att läsa =).
I övrigt så har jag under mellandagarna roat mig med att rulla ett mynt över knogarna och snurra pennor, så nu börjar jag få lite fason på teknikerna =P. Det är faktiskt roande, och beroendeframkallande ^^.

Ha det bra =)RSS 2.0