Enhjulingen - Back On The Road!

Äntligen!! Vevarmen och trampan har kommit! Igår kom de, och hittills har det blivit ännu en och en halv mil =D. idag masade jag mig upp till ängsholn, och igår blev det en tur till djurås.

Underbar känsla med enhjulande! =D


Trasig enhjuling =(

Ena pedalen på enhjulingen har gett upp nu, skulle enligt Peter (som Josef vet vem det är =P ) ha skruvat fast den mer. Pappa ringde och hörde med dem, och de skulle skicka en ny crank / vevarm (det var den som hade nötts ut av stålet i pedalgängorna).

Så idag fanns det ingen enhjuling att ha kul med. Istället var jag hos farmor och hjälpte henne med diverse saker halva dagen, och sen tog jag mig ut och sprang. Det blev väl en 20 km ungefär, tog knappt två timmar. Lyssnade på en föreläsning på förmiddan också. Vad den nu handlade om? Jo, det var nån introduktion till korrelationskoefficienter och orsakssamband. Låter knepigt, men det är lättare än så.

Jag har en hel del grejer som jag ska köpa inom en snar framtid:

  • Hatt
  • Halsrem till mp3-spelaren
  • Skor (som är bra till enhjulingen)
  • Handskar (enhjulingen också)
  • Benskydd till enhjulingen
  • Stav (jonglering)(?)
  • Akrylbollar för kontaktjonglering(?)
Kan det finnas nåt mer? Det känns så, men det kommer jag inte på nu =P. Det kanske blir en tur till Borlänge imorrn för att fixa lite saker. Vi får se hur det blir =)

Iris åkte till Spanien ganska nyss, läste hennes blogginlägg där hon skrev att hon var inne bara för nån timme sen, jag skulle varit inne då för att säga hejdå = /. Fast å andra sidan så sa vi hejdå igår, eller hur Iris? =D

Ha det bra allihop!

Think areté!

Onsdag, och ledigt!

Igår var evenemanget för dagen paddling med klassen! Nog var det skoj och så, men ingen gnällde, så sträckan var för kort... =P På tal om kort så spelade vi hold 'em också. Det gäller att ha rätt mimik i ansiktet för att kunna sjabbla bort att motspelarens (i det här fallet Patriks) stege.

Här kommer lite bilder från paddlingen:

... som dricks av Patrik innan avfärdMin kusin med blommor i handen
som besökte vårt kollektivPå kvällen innan insomnandet (vilket insomnande??)

Med sina hoppskills... Utom Sofie som kanske skymtar ett kryp i mitt ansikte eller nåt?
... till tusen i slogbodenär intressanta

hela bunten
...hit, kameror dit
Blev mest bilder på bloggen idag =)

Om nån vill ha hela packet så är det bara att fråga om det på msn


Ha det bra allihop!

RSS 2.0