Patetiskt?

Är det patetiskt att sitta och skriva ett arbete till svenskan halv tolv på en lördagkväll? Läsaren dömer. Det känns inte så patetiskt från mitt håll. Jag gillar att ha framförhållning. Dessutom är allt vad man gör det till. Mina arbeten känns inte patetiska att göra på lördagkvällar. Jag bygger mina uppfattningar, jag tränar inför livet. På högstadiet kändes det som att man gjorde saker för att få betygen. Nu spelar betygen roll för var man kommer in i framtiden, men erfarenheten jag får på falufri kan inte räknas i poäng. Den blir också vad man gör den till.

Jag har börjat skriva om lucid dreaming. Hoppas att det kommer bli en bok i framtiden, det är en av mina önskningar just nu.

Vi har börjat bygga om hemma. Jag kan se den stunden framför mig när jag inte känner igen vårt hus längre, och några månader senare när jag tänker tillbaks på hur det såg ut först så kommer det kännas overkligt, som en dröm (klichévarning). Jag har i alla fall gett pappa ett handtag med att sätta upp några presenningar som ska täcka byggnadsställningen idag. Utsikten kommer bli sämre från vardagsrummet, köket och tornrummet, men däremot så kommer det bli lättare att tvätta (hälften av utbyggnaden kommer vara tvättstuga) och duscha (en extra dusch, yay).

Nu ska jag träna lite, så läsaren slipper lösryckta tankar för en stund.


Think areté

Usa-val, ombyggnad och förvirrande programråd

Tjo! nu tänkte jag försöka ta upp den här dammiga bloggen, vi får se hur det går =D.

Imorse vaknade jag och så hade vi inget vatten i huset. Vi håller på att bygga om, så ledningarna var urkopplade. Det var däremot ingen större fara eftersom vi hade en hel del vatten i dunkar. Vi överlevde =P. Och nu ikväll är allt tillbaks. Man vet verkligen inte hur lyxigt det är med kranvatten! Inte innan man har släpat 25 liter vatten i tre dunkar ett par hundra meter. Och då kan man tänka sig hur drygt det måste vara att gå flera kilometer efter vatten! Svårt att leva så...

Very well. Sen fick jag skjuts av min syster till tågstationen i djurås, 5km hemifrån, där jag stod och väntade en kvart eller nåt. Kallt kallt, men om man inte upplever det kalla kan man inte uppskatta det varma =). Första lektionen i Falun var idrott. Den här gången stod ett halvt misslyckat spinningpass på schemat. Instruktören hade försovit sig, mikrofonen han hade funkade inte i början, och jag hade glömt min allergitablett mot motion (det är sant! jag är allergisk mot motion, cetirizin heter pillret om det tvunget ska bevisas =P). Instruktören svettades som vore han en bläckfisk nyss uppträdd ur havet =P. Det var en blöt PÖL av svett på golvet efter passet xD. Det var det. Till slut fick jag lite motion i alla fall.

På eftermiddan innan jag skulle gå hem gled jag plötsligt in på ett programrådsmöte jag inte var inbokad på. Jättemysko, imorrn kommer jag tro att det var en dröm. Fast vi fick fika där, så det var ju bra i alla fall. Och en kompis tog upp att vi borde hyra in föreläsare till skolan minst tre gånger per år. Sjukt bra idé tycker jag! Föreläsare kan vara väldigt inspirerande.

Buss hem, träffade på daniel som frågade om jag skulle med på nyårslägret, men nejdå, det går tyvärr inte, för då ska vi till Kenya! Det kom jag förstås inte ihåg då, men nu gör jag det. Jag får nämna det för honom om jag träffar honom igen.

Imorrn får vi veta vem som blir president i USA! Oerhört spännande! Jag hoppas som de flesta andra på Obama, men man vet ju aldrig med Amerikanerna =P. Egentligen är jag inte så fördomsfull, men jag har ärvt det av mina föräldrar och hela Sverige. Visst har Sverige ett obefogat agg mot Amerika?

Vi får se om jag kliver upp 4 inatt och kollar hur det går. Skulle vara spännandespännande =)

Men jag ska inte fastna här för länge! God natt och sov gott!

RSS 2.0