Usa-val, ombyggnad och förvirrande programråd

Tjo! nu tänkte jag försöka ta upp den här dammiga bloggen, vi får se hur det går =D.

Imorse vaknade jag och så hade vi inget vatten i huset. Vi håller på att bygga om, så ledningarna var urkopplade. Det var däremot ingen större fara eftersom vi hade en hel del vatten i dunkar. Vi överlevde =P. Och nu ikväll är allt tillbaks. Man vet verkligen inte hur lyxigt det är med kranvatten! Inte innan man har släpat 25 liter vatten i tre dunkar ett par hundra meter. Och då kan man tänka sig hur drygt det måste vara att gå flera kilometer efter vatten! Svårt att leva så...

Very well. Sen fick jag skjuts av min syster till tågstationen i djurås, 5km hemifrån, där jag stod och väntade en kvart eller nåt. Kallt kallt, men om man inte upplever det kalla kan man inte uppskatta det varma =). Första lektionen i Falun var idrott. Den här gången stod ett halvt misslyckat spinningpass på schemat. Instruktören hade försovit sig, mikrofonen han hade funkade inte i början, och jag hade glömt min allergitablett mot motion (det är sant! jag är allergisk mot motion, cetirizin heter pillret om det tvunget ska bevisas =P). Instruktören svettades som vore han en bläckfisk nyss uppträdd ur havet =P. Det var en blöt PÖL av svett på golvet efter passet xD. Det var det. Till slut fick jag lite motion i alla fall.

På eftermiddan innan jag skulle gå hem gled jag plötsligt in på ett programrådsmöte jag inte var inbokad på. Jättemysko, imorrn kommer jag tro att det var en dröm. Fast vi fick fika där, så det var ju bra i alla fall. Och en kompis tog upp att vi borde hyra in föreläsare till skolan minst tre gånger per år. Sjukt bra idé tycker jag! Föreläsare kan vara väldigt inspirerande.

Buss hem, träffade på daniel som frågade om jag skulle med på nyårslägret, men nejdå, det går tyvärr inte, för då ska vi till Kenya! Det kom jag förstås inte ihåg då, men nu gör jag det. Jag får nämna det för honom om jag träffar honom igen.

Imorrn får vi veta vem som blir president i USA! Oerhört spännande! Jag hoppas som de flesta andra på Obama, men man vet ju aldrig med Amerikanerna =P. Egentligen är jag inte så fördomsfull, men jag har ärvt det av mina föräldrar och hela Sverige. Visst har Sverige ett obefogat agg mot Amerika?

Vi får se om jag kliver upp 4 inatt och kollar hur det går. Skulle vara spännandespännande =)

Men jag ska inte fastna här för länge! God natt och sov gott!

Kommentarer
Postat av: Elin

Allergisk mot motion? Det lät läskigt ^^ Hur 'fungerar' det? :P =)

2008-11-24 @ 15:39:50
URL: http://daansandetjej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0